Dagisplats

Nu har Noah fått dagisplats på smeden. Är riktigt nöjd med det eftersom det var vårat första val och så har jag hört mycket bra om det dagiset. Den 18 april börjar han, ska bli spännande. Tror det kommer gå skitbra för han är så social och älskar att leka med andra barn. Just nu håller Mathias på att nattar vildingen och jag ska rensa lite i alla papper vi har, kvällsnöje=)

Lördagkväll och kinamat

Väntar på att Johanna och Micke ska komma hit med matleverans från kinakrogen. Myskväll med körslaget kanske? Småsov mig igenom förra veckans avsnitt så kaffe får väl råda bot på det ikväll. Har även fixat mig vårsnygg i håret idag. Riktigt nöjd är jag. En snabb sväng på stan efter det men huvudvärk gjorde att det blev hemfärd rätt så fort. Imorgon blir det biljakt i örebro, passaten är såld och hämtas imorgon kväll, nästan lite sorgligt för vilken himla bra bil det är. Men men, behöver man pengar så får man ta till alla medel man kan.

Ligger lågt

Inte många inlägg i bloggen den senaste tiden. Har inte haft tid ork lust. Ska tids nog snygga till den lite och försöka ta mig tiden att skriva lite mer. Skulle ha en laptop istället så man kan blogga i sängen. Blir mest där man hamnar nu när Noah har somnat. Tills vidare.....

Allt känns lite bättre

Underbart väder idag! Man har haft vårkänslor i hela kroppen. Allt har känts lite lättare. En långpromenad till mamma förut gav mig mycket energi, skönt att få lite sol på sig också. Var på så bra humör att jag putsade fönster när vi kom hem=) Jag vet, jag vet att det kommer att bli kallt och snöigt igen men nu kan man leva på det här ett tag. Ska passa på denna vecka när det tydligen ska vara plus grader att gå till jobbet på morgnarna. Noah väcker mig ju ändå tidigare än klockan så då kan jag ju lika gärna få mig en morgon promenad och få min motion redan då. Nya tag med husletande och lägenhetsförsäljning blir det också i veckan. Besök på banken imorgon, men nu blir det sängen. Godnatt!

RSS 2.0