Gott Nytt År

Tänkte bara hälsa gott nytt år, eftersom jag förmodligen sover vid tolvslaget. Tråkigt jag vet, men sånt är livet, och jag vet ju att dagen imorgon börjar kl 6 igen så.. Gör inte så stor grej av nyår heller, är ju som vilken dag som helst. Vi ska iallafall till Susanne och Harri och äta lite gott sen. Jag har precis duschat och sminkat mig så nu är det bara hår och kläder kvar. Ska försöka skaka liv i mina trötta pojkar som ligger och sover också så att Noah kan få sig ett nyårs bad innan han åker i finkläderna=)
Gott nytt år som sagt och ha en trevlig kväll!


Nyårsfix

Har precis varit på ica maxi och nyårs handlat. Det var en sport i sig bara det. Sick sacka mellan gubbar och tanter som inte vet vart dom ska och som absolut ska stå stilla mitt i en gång. Och så alla som ska gå på exakt samma ställe som jag. Usch vad jag hatar människor i allmänhet. Nu är det klart iallafall. Handlade marängsviss till ikväll och så handlade jag så vi har allt till Noah's kalas på söndag. Ska snart gå ner och bara en chokladfudgekaka *mums*
Igår beställde vi en tårta till på tisdag också så nu slipper jag stå med det iallafall, behöver bara göra en egen liten tårta till Noah. Hämtade även nya telefonen och hittills är jag supernöjd. Har väl inte kommit på alla funktioner än men jag ska lära mig.
Nej nu blir det kakbak och smörgåstårta=)

Onsdag

Har varit en lång dag. Noah vakna klockan 6 och det är något nytt han har börjat med att inte vilja somna om. Förut vakna han klockan 5, åt välling och sov till 8-9 igen. Men nu är vi morgon pigga så efter lite morgon gos i sängen var det bara upp och köra igång. Jag köpte en ny dammsugare igår på rean så den invigde vi i morse. Är super nöjd så nu ska jag dammsuga varje dag=) Sen blev det lite frukost och så tog Noah en förmiddagslur.
Pappa kom även hit efter lunch och tog en pulkatur med mig och Noah. Var skönt att komma ut lite i friska luften. Är alldeles för dålig på det känner jag. Sen gjorde Noah och jag chokladbollar till kalaset på söndag, blev jättefina med blått pärlsocker på. En kladdig Noah var sen jättetrött och sov i 1 1/2 timme medans jag städade efter oss och tog det lugnt i sängen med min sudoku bok *älskar den* =) Efter det kom Frida och Elias hit och då blev det full fart en stund. Kul att dom får leka av sig men jag fattar inte att dom ska klänga vid oss hela tiden då. Nu har Noah iallafall badat och snart är det välling i soffan. Blir ännu en kväll framför tv'n i sovrummet känner jag när Noah har somnat. Är mycket skönare att mysa där än ensam i soffan.
Och imorgon ska jag hämta min nya telefon också=)) Den ligger på lilla kronhallen och väntar på mig!
Visar en fin bild på våra chokladbollar


Mellandagar

Julkänslan har helt lämnat mig nu, den brukar hänga med länge men nu har jag absolut ingen lust längre. Jag vill plocka ner julgranen (mest för att Noah inte kan låta bli kulorna) och plocka bort allt pynt och bara få nystädat och fint här. Och så längtar jag till nästa fredag till alla Noahs kalas är över så man bara kan pusta ut igen. Nu låter jag bra tråkig, klart jag längtar till lillskits födelsedag men vi ska ha tre kalas så det känns som det kommer bli lite stressigt. Men men, jag ska faktiskt fuska och beställa tårta så att jag åtminstone slipper stå med det. Måste slå in hans present också som har stått i vardagsrummet sen oktober.
Hur som helst så var jag nere på stan med Frida igår, tänkte kolla in rean lite men det var inte mycket att ha tycker jag. Fick tag i lite nya kläder till Noah iallafall, och ett par vantar å strumpor. Får se om vi åker in till örebro eller karlstad på torsdag när Mathias är ledig istället. Måste hitta nya byxor nu när jag faktiskt har fått pengar.
Kanske något fint till nyår också=)
På tal om nyår så ska jag och Noah till Eveline idag och göra oss lite nyårs fina i håret=) Har blivit långhåriga båda två tycker jag.
Nu ska jag springa ut till brevlådan och kolla om min nya telefon har kommit *hoppas*

En god jul

Det har vi haft. Med massa mat godis och klappar=) Blev en julfrukost hemma igår med tomtegröt och skinkmacka, sen blev det att packa säcken och åka hem till mor och Roland. Julbord som blev lite stressigt för min del för Noah var inte på sitt bästa jul humör, han var trött och förkyld så en halv tallrik sen fick jag sussa honom i soffan. Lagom till Kalle vakna han och klockan var väl nånstans sex, halv sju när vi åkte hem. En grinig Noah fick sova efter sina paket här hemma men stackaren har blivit så snorig så det blev ingen bra sömn inatt inte. Hoppas han får sova ordentligt inatt iallafall, och vi med såklart;)
Idag har vi varit hos farmor och farfar och ätit julmat och fått julklappar. Och ingen dålig julklapp heller, Noah och jag fick 5000kr var av gammelmormor! Dom kommer att hamna på sparkontot i väntan på att jag ska komma på vad jag vill köpa för dom=)
Övrigt är jag självklart nöjd med alla julklappar vi fått. Presentkort på tatueringen som det är dags för 19 januari. Längtar dit. Sudoku bok (helt perfekt) En fin bok "kärleksförklaring" av Mathias<3 *puss* kaffeglas, kaffeskedar och mjölkskummare (blir det latte på dagarna;) Nya knivar (behövdes) och lite annat smått och gott.
Å en fin rattmuff som jag är så nöjd över=) Bjuder på bild

Ny mobil

Nu har jag köpt en julklapp till mig själv, blev en ny mobil, en HTC desire z. Hoppas den kommer innan nyår..
God Jul Angeline=)


Julstök

Nu har all julmat handlats klart inför helgen och ett besök till affären hoppas jag är onödigt innan åtminstone söndag. Blev en riktig storhandling som nästan fyllde hela kundvagnen, var tur att jag inte hade med Noah in på willys för det var riktigt mycket folk. Skitungen är för övrigt sjuk nu igen. Feber och skriksjukan kallar jag det. Tror det är en tand på g igen. Hoppas han inte är dålig på julafton bara, då blir det inte roligt.
Gjorde julskinka nr 2 igår också, riktigt gott smakade den=) Det som fattas nu är julgranen men den ska upp ikväll har jag bestämt. Känner mig riktigt sen med den iår. Julgodiset är upphällt i skålar för bara några minuter sen, en hel del åkte även ner i min mage, fy vilken dålig karaktär jag har.
Jag önskar också att jag kunde säga att vi har ett nytt fint tak i köket men självklart gick ju något sönder när dom höll på igår så knappt halva taket sitter uppe. Påbörjat iallafall, men vi ska fortsätta imorgon så allt blir klart innan julafton. Får finbesök av Susanne sen så då har jag inte tid med något taksättande=)
Nu ska jag fortsätta julstöka lite till=)

Badhuset

Imorse efter frukost packa vi ihop och åkte till badhuset i kristinehamn. Tyckte att det kunde vara kul att göra något hela familjen som Noah tycker är kul. Han var överlycklig i bassängen, han är en riktig badanka våran lilla kille. Han var riktigt trött när vi åkte hem iallafall för han somna som en stock i bilen.
På vägen hem hämtade vi 2 partylite paket som jag har plockat iordning nu. Ett ska till mormor och det ska jag lämna där om en stund, ska till pappa och hämta en kompressor så medans Mathias lastar in den i bilen så springer jag upp till mormor. Sen ska vi till maxi och köpa hammars julmust, ingen jul utan hammars, den absolut godaste musten=) Sen ska vi till svärmor och äta julmat. En full bokat dag blev det idag. Men innan vi åker måste jag göra mig iordning och så måste lilleman i nya kläder. Och så får vi ju inte glömma Jens, han kommer hit innan vi åker och ska vara med oss ikväll. Kul tycker Noah, då får han busa med gudfar;)
Och imorgon...imorgon händer det. Då ska taket upp!


En snöig dag

Vaknade till snöstorm imorse. Inte kul eftersom idag var den enda dagen den här veckan som vi faktiskt hade tänkt gå ut. Eller ja, ut ska vi väl men ut och gå. Vi har ju varit lite krassliga hela familjen så ute och leka i snön har ju inte varit tal om. Men vi tog iallafall bilen och åkte till öppna förskolan efter lunch. Har känt att Noah behöver leka av sig för han börjar bli väldigt frustrerad här hemma. Skriker och trotsar så nu hoppas jag det blir bättre en stund. Blev inte där i så mycket mer än en timme för Noah var jättetrött, han hade ju inte fått sova något än. Så han tvärslocknade i bilen hem och sover nu sött i sin säng. Jag har då passat på att ringa tele2 och beställa en ny mobil=) Eller han skulle ringa upp på måndag så kunde vi göra beställningen men jag har iallafall fått fingrarna ur röven och sagt till om en ny mobil. Ska bli så skönt att slippa min lilla lilla dumma mobil som inte vill det jag vill. Ska jag lägga ut den på blocket också och betala mig fri från skulder.
Nu ska jag bara gå och lägga mig i soffan en stund och vänta på att Noah vaknar och sen vid fem kommer brudarna hit på lite tjejkväll. Ska bli roligt.

Lucia

Idag är det lucia och Noah har lussat lite här hemma med familjen. Han bjöd på glögg och julmust å så lite lussebullar såklart=) Våran söta lilla tomte, han är så stor nu.
Jag har fått något otroligt ont i halsen också. Tredje dagen jag är inne på nu och jag har nog aldrig haft så ont i halsen i hela mitt liv, det gör ont till och med när jag dricker. Sen fortsätter det ut i öronen när det är som värst. Nej usch, jag borde kanske ringa vårdcentralen egentligen men jag väntar väl nån dag till. Jag ska till örebro i morgon och julshoppa lite med Frida och Marlen så jag får väl bunkra upp med halstabletter så det räcker hela dagen. Sen kan jag ringa på onsdag om det inte har gett sig då för så här kan jag inte ha det, då tynar jag snart bort;) Blir iallafall glass och varm mjölk med honung till kvällsmat idag. Men först ett varmt bad så fort Mathias har sälat klart i badkaret=))

Godmorgon

Fick sovmorgon idag, ända till halv nio sov jag! Noah sov borta så att vi kunde få sova ut en natt. Det var välbehövligt kan jag säga, men nu saknar jag allt min lilla skrutt. Ska äta frukost här snart så får vi se när vi hämtar honom sen. Mathias skulle visst köpa julklappar idag så då får vi försöka hitta på nåt annat.
Julbordet var ingen höjdare igår heller, men sällskapet var trevligt. Var dålig variation på maten, fanns ju nästan inget och så var det inte ens något dessert bord!! Kan ni fatta det?? Lite kaffe och så kom dom tillslut in med en skål ris ala malta som jag inte ens tycker om för övrigt (och dom som åt den sa att den var äcklig) Nej masten ska jag aldrig äta på igen.

Julfest

Har precis duschat och sminkat mig inför kvällens julfest med jobbet. Ska bli kul att komma ut och träffa arbetskamraterna igen. Saknar jobbet rätt mycket nu och det är skönt att jag snart börjar igen. Synd att jag snart slutar också men jag får jobba hårt dom månaderna jag har kvar. Ska snart fixa håret också men jag tänkte slänga in ett inlägg först. Mathias ligger och sover också så jag vill inte väcka honom med hårfönen.
Annars idag så blev det en kort promenad till ica i förmiddags, var svinkallt så blev ingen extra sväng på vägen hem inte. Sen har mamma varit här och fikat med oss och så körde jag Noah till svärmor efter det. Tyckte det kunde vara skönt att få göra sig iordning ifred och att Mathias kunde få vila ostört, han hämtar ju honom när han skjutsar mig till Susanne sen.
Igår var vi äntligen iväg och hälsade på lilla Mio också. Så liten och söt han var, vägde ju ingenting. Kommer faktiskt inte ihåg att Noah faktiskt har varit så liten. Men jag fick ingen bebis längtan iallafall, det får vänta några år till;)
Nu ska jag leta fram lite kläder så jag slipper gå naken ikväll=))
En sån här blir det ikväll=)

Lilla söta kusin Mio

Idag har jag...

Dammsugit köket, det var väl rent i en kvart ca sen var det lika mycket smulor och smuts där igen.
Sorterat insamlingen, det ska iväg imorgon är det tänkt.
Kollat på hus, det var tyvärr ett riktigt kråkslott.
Slagit in julklappar, tapen tog slut mitt i så det måste jag köpa ny.
Hämtat partylite paket, sorterat iordning det och åkt med det till Mona + beställt ljusen från gårdagens ljus party.
Det som jag missade att göra var att hämta ett paket på posten men det kanske jag hinner imorgon. Om bara Noah känns helt friskt imorgon får han följa med ner på stan, eller så blir det ett besök på öppna förskolan. Allt beror på vad jag orkar. Han är ju vaken 24 timmar om dygnet så jag kan ju inte påstå att jag känner mig så himla fräsch varje dag. Sen har han börjat strula med maten också efter att han varit dålig. Spottar ut allting, även sånt jag vet att han gillar. Sen tar han ev några tuggor och så spottar han ut igen. Frustrerande. Det hoppas vi att han slutar med.
Ska väl gå och se om det finns någon möjlighet att lägga honom nu men hoppet är inte stort. Jag funderar på att skaffa 'nattnanny'.....

Tjejkväll

Igår hade vi tjejkväll hemma hos Marlen. Det var det årliga julgodis baket och gissa vad mycket gott det blev=) Knäck kola och wienernougat i massor *mums* Nu har vi nog godis så det räcker ända fram till jul och lite längre. Jag gjorde ju ischoklad och vitchoklad tryffel i helgen också, tryffeln blev visserligen rätt så misslyckad men den smakar gott iallafall och det är ju huvudsaken. Vi skulle egentligen ha åkt till degerfors och tittat lite i presentbutiken idag också men eftersom min lilla skrutt är sjuk blev det inget med det. Stackaren hade över 39 grader i feber igår och inatt har han inte sovit mycket. Blir att vila mycket för oss båda idag. Jag har ju självklart ett ljusparty ikväll så det är ju bra om jag inte kommer dit med påsar under ögonen;) Upptäckte även att jag har glömt att skriva ut december rean *ajdå* Vi har ju ingen egen skrivare så jag måste fixa det innan kvällen. Och tanka bilen för det glömde jag igår kväll. Ujuj, är mycket nu, hur ska min trötta stackars hjärna klara av allt.
Nej, nu ska jag gå ut och kolla posten, väntar på massa kort på Noah som jag hoppas har kommit idag=)

Typiskt..

Jag vann inget på lotteriet igår heller, otur jag har. Nästa gång blir det bara 5 lotter för så här kan jag inte hålla på att ruinera mig=) Kommer bli pank ändå när jag har shoppat loss ur nya partylite katalogen. Finns så mycket fint som jag bara måååste ha=) Tur att jag handlar med konsult rabatt iallafall.
Jaha, jag har nyss varit ute och fått upp ljusslingan på trappräcket också. Den lyser visserligen inte men det hoppas jag Mathias fixar till imorgon, det blir en bra födelsedagspresent att få fixa julbelysningen åt mig;)
Hade tänkt att göra ischoklad och tryffel idag också men klockan går så fort så det får väl bli ett nytt försök imorgon förmiddag. Ska ju lämna Noah vid fyra tiden hos svärmor sen ska Mathias och jag äta mat på katrinedal innan vi åker till Örebro och går på bio.
Men först ska jag gå och lägga mig i soffan hos pojkarna och vila lite=)

Snart är det helg

Äntligen är det fredag imorgon och Mathias är ledig. Får se om det blir lite julmys med godis bak. Jag handlade nämligen ingredienser till ischoklad och vita chokladtryfflar förut. På kvällen ska iallafall jag och Mathias ha lite 'utan barn mys' Vi ska till örebro och gå på bio. Får se om det blir en matbit också kanske. Så skönt att komma ut utan Noah ska det bli iallafall, bara tänka på sig själv. Sen på lördag så fyller Mathias år också. Då blir det väl lite kalas, bara familjen som kommer tror jag men alltid trevligt med sällskap=) Hoppas att han gillar sina presenter också från mig  och Noah.
Övrigt idag så har vi varit på stan och träffat Kim och Leona. Var jätte kul att ta en fika för det blir ju inte så ofta.
Nu ska jag snart åka och lämna Noah hos mamma för jag ska på partylite möte. Ikväll har jag inga stora förhoppningar på lotteriet men jag ska ändå vara med=)
Kallt idag

RSS 2.0